مراحل بارور کردن نخل و تولید خرما مرحله صفر

در این پست برای شما توضیحات مختصری درباره بارور کردن نخل قرار داده ام که مکمل پست تولید خرما قبل است و لی چون از لحاظ زمانی قبل از آن مرحله است آن را مرحله صفر گفته ام.

عکسی که در زیر می بینید همان تاره است که قبلا توضیح داده بودم.

فرآیند به وجود آمدن و فرآوری آن بدینگونه است که دول نخل نر را اواخر اسفند بریده و خوشه های آن را بیرون آورده و تکان می دهند که گرده های آن جدا شده و در ظرفی جمع شود و به تکه های کوچکتر تقسیم کرده و به شکل مقابل آویزان میکنند تا خشک شود. که در دو عکس ادامه حالت خشک آن و کاربردش را می بینید.

دلیل این کار افزایش ماندگاری تاره ها و جلوگیری از گندیدن آن تا موقع مقرر برای بارور کردن نخل ماده است. 

/ 1 نظر / 47 بازدید
حبیبه یحیایی

عکسهای خیلی جالب وبه درد بخوری اند مرسی ازشما